DE EERSTE STAP NAAR EEN SLIMME WERKPLEK

2.000 van onze klanten maken inmiddels gebruik van een slimme werkplek. ENGIE direct voorziet u van een volledige werkplek management oplossing. Neem de eerste stap naar een slimme efficiënte werkplek.

RESULTATEN DIE ER TOE DOEN

Gemiddeld zien onze klanten een verhoging van 30% in hun productiviteit en een verlaging van 40% van terugkomende verzoeken. Laat ons resultaten boeken die er toe doen in uw organisatie.

VOLLEDIG INTERNATIONAAL

ENGIE direct is beschikbaar in 10 verschillende talen. U kunt dit direct uitproberen op deze website, selecteer een andere taal in het keuzemenu rechtsboven in deze pagina.

Inloggen

ENGIE direct UW INTEGRALE FM OPLOSSING

NEEM SNELLER UW BESLISSINGEN

ENGIE direct biedt u transparantie met betrekking tot alle FM services die door Cofely zijn gecontracteerd. Hierbij maken wij voor u meetbaar in welke mate wij aan vooraf met u afgesproken prestaties voldoen

gaat om de integrale kwaliteit van de dienstverlening, budget controle en - management, uitvoering binnen wettelijke kaders en doorgevoerde innovaties.

afgesproken rapportages zijn eenvoudig voor u terug te vinden en zijn toegespitst op uw faciliteiten van uw organisatie. Neem contact op met onze Facility Manager of Facility Coördinator zodat wij gezamenlijk uw eigen unieke oplossing voor rapportages binnen ENGIE direct kunnen optimaliseren.

RAPPORTAGE

MAAKT U ZICH GEEN ZORGEN MEER OVER SERVICE MANAGEMENT

PLANON, onze voorkeurs software partner, integreert perfect met ENGIE direct en vult een groot gedeelte van onze werkzaamheden in.

Alle service data wordt automatisch geupload and real-time zichtbaar in onze standaard dashboards en rapportages.

Neem contact op met een van onze Facility Managers / Facility Coördinatoren om te bespreken hoe u kunt profiteren van deze complete oplossing.

OPERATIE

EEN PLEK VOOR AL UW DATA

ENGIE direct integreert uw bestaande systemen en processen. Populaire systemen worden ondersteund en dit wordt continu uitgebreid.

Onze open architectuur zorgt voor een snelle en betrouwbare integratie met elk gewenst systeem.

Neem contact op met een van onze Facility Managers / Facility Coördinatoren uw huidige systemen en processen om erachter te komen hoe dit geïntegreerd kan worden met ENGIE direct.

INTEGRATIE

Contact

Ontdek hoe U met ENGIE direct Uw werkplek kunt verbeteren tot Uw “One-stop FM oplossing”. Neem contact op met onze Facility Coördinator.

Contact

Contacteer ons

Wilt u in contact te komen? Wij horen graag van u.
Als u ondersteuning nodig dan kunt u lees onze FAQ & Contact

* Verplichte velden

Meer info

Wilt u meer weten over ENGIE direct leren? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op.

* Verplichte velden

Rondleiding aanvragen

Wilt u meer weten over ENGIE direct leren? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op.

* Verplichte velden