ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

2000 από τους πελάτες μας ήδη απολαμβάνουν τα οφέλη ενός πιο έξυπνου περιβάλλοντος εργασίας. Το ENGIE direct σας παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης του περιβάλλοντος εργασίας σας. Κάντε το πρώτο βήμα προς ένα πιο έξυπνο και πιο αποδοτικότερο περιβάλλον.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ

Κατά μέσο όρο, οι πελάτες μας βλέπουν μια αύξηση παραγωγικότητας της τάξης του 30%, καθώς επίσης και μια μείωση της τάξης του 40% σε τυχόν επαναλαμβανόμενες εντολές εργασίας. Επιτρέψτε μας να σας παράσχουμε αποτελέσματα που μετράνε πραγματικά για τον οργανισμό σας.

ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ

Το ENGIE direct είναι ήδη διαθέσιμο σε δέκα γλώσσες. Μπορείτε να το δοκιμάσετε επί τόπου από τη σελίδα αυτή, απλά επιλέξτε μια διαφορετική γλώσσα από το μενού στο άνω δεξιά μέρος της σελίδας.

Συνδεθείτε

ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗ

ΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ

Το ENGIE direct σας προσφέρει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για τη διαχείριση των εγκαταστάσεών σας, μέσω ενός περιβάλλοντος εξατομικευμένου στις δικές σας ανάγκες.

Από τη διαχείριση της απόδοσης εώς τα οικονομικά στοιχεία και τις καταναλώσεις ενέργειας, έχετε την κάλυψή μας.

Μιλήστε με έναν από τους υπευθύνους μας για να συζητήσετε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και ξεκινήστε να χτίζετε μια μοναδική λύση.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Το λογισμικό Planon, συνεργάζεται άψογα με το ENGIE direct και αποτελεί μέρος της βασικής μας προσφοράς.

Όλα τα δεδομένα συντήρησης φορτώνονται αυτόματα και παραμένουν διαθέσιμα στους τυποποιημένους ή εξατομικευμένους πίνακες ελέγχου και αναφορές που έχετε επιλέξει.

Μιλήστε με έναν από τους υπευθύνους μας για να συζητήσετε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από την ολοκληρωμένη λύση που προτείνουμε.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Το ENGIE direct ολοκληρώνεται τέλεια με τα υπάρχοντα συστήματά σας και τις διαδικασίες σας. Δημοφιλή συστήματα ήδη υποστηρίζονται, ενώ κάθε μέρα προστίθενται και νέα.

Η ανοιχτή αρχιτεκτονική του συστήματος επιτρέπει την ολοκλήρωση με κάθε σύστημα γρήγορα και αξιόπιστα.

Μιλήστε με έναν από τους υπευθύνους μας για τα υπάρχοντα συστήματα και διαδικασίες σας για να ανακαλύψετε πώς αυτά μπορούν να συνδυαστούν με το ENGIE direct για μια ολοκληρωμένη λύση.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ

Επικοινωνία

Μάθετε πώς το ENGIE direct μπορεί να βελτιώσει το περιβάλλον εργασίας σας και να γίνει η λύση για τη διαχείριση των εγκαταστάσεών σας. Μιλήστε τώρα με ένα μέλος της ομάδας μας.

Contact

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε να έρθετε σε επαφή; Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε από εσάς.
Αν χρειάζεστε υποστήριξη παρακαλώ διαβάστε το FAQ και επικοινωνήστε με την υποστήριξη μας

* Υποχρεωτικά πεδία

Μάθετε περισσότερα

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για ENGIE direct; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, και θα είμαστε σε επαφή.

* Υποχρεωτικά πεδία

Ξενάγηση

Θέλετε μια ξενάγηση ENGIE direct; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, και θα είμαστε σε επαφή.

* Υποχρεωτικά πεδία